Ljudet och ljuset är A och O

Självklart är det riktigt kul med festival. Den härliga stämning som alla människor skapar är mitt driv att ta mig till dessa fantastiska föreställningar men, vad vore en festival utan bra ljud och bra ljussättning? Personligen tycker jag att ljudet och ljuset är A och O. Det här kräver självklart att man gör en noggrann undersökning av vilka företag som erbjuder de bästa lösningar för både ljud och ljust för festivalen. Ska man anlita de bästa eller kanske de näst bästa inom branschen så kräver det också att man lägger en bra slant på det. Jag brukar hålla mig ajour med det ekonomiska läget i vårt vackra land med hjälp av Söderberg & Partners. De erbjuder veckoanalyser om det ekonomiska läget, vilket är ett bra redskap för att kunna besluta vilken budget man ska lägga på festivalen ljus och ljud. Förhoppningsvis kan man få de bästa i branschen för jobbet.

festivalens ljus och ljud

(Visited 1 times, 1 visits today)