Ljud ljus och bild mässan i Stockholm

Jag har faktiskt ägnat mig åt något så oväntat som att kolla på olika dragkrokar online de senaste dagarna. Jag ska iväg på ljud, ljus och bildmässan och har tänkt köpa så mycket grejer att det inte kommer att gå in i bilen. Jag behöver helt enkelt ett litet släp men första steget är förstås en dragkrok. Förra året kunde man köpa teknik som förevisats i montrarna till väldigt förmånliga priser efter mässan men då föll det hela på att jag helt enkelt inte hade tillräckligt med plats för högtalarna och mixerbordet som jag var sugen på. Mässan kommer nog att bli en höjdpunkt för mig och det är bland annat därför som jag fixar lite bloggen och hemsidan nu. Mitt ansikte utåt! Ska du själv iväg på mässan? Hör gärna av dig dig så styr vi upp en träff.

För stort för bilen

(Visited 1 times, 1 visits today)