Julfest för företag

Nu närmar sig julen som högtid vilket innebär högsäsong på julfester för företag! Det finns många olika sätt att lägga upp det på. Jag har fått några uppdrag att fixa fest där jag har några varianter att köra på. Ett av företagen ville ha det traditionella med en julfest utan något särskilt tema medan ett annat önskade ett roligt alternativ för att få igång diskussioner och engagemang även innan festen. Där har jag lite tankar om att ha ett särskilt tema, som t ex superhjältar. Då kan arbetsgrupper träffas innan för att förbereda ett gemensamt inslag om man vill det. Ett företag som vi träffade på hade valt som tema, läkarbemanning, där man alltså kunde vara utklädd till olika figurer inom sjukvården. Jag har tänkt att på den med företaget som vill ha tema att jag ska anordna nån form av tävling där de får möjlighet att arbeta tillsammans i grupper på nåt vis. Jag får återkomma med hur allt artade sig!

Julfest på gång!

(Visited 1 times, 1 visits today)